MINYAK TANGKUR

20150420_161554[1]

Tangkur bermaksud cula atau zakar. Minyak tangkur ini diperbuat menggunakan minyak lenga dan minyak zaitun serta dicampur teras-teras kayu seperti teras keluat, teras kelor, teras pisang dan teras betik. Tangkur yang digunakan adalah dari cula harimau kumbang dan cula buaya.

Berbeza dengan minyak urutan zakar yang ada di pasaran, minyak tangkur tidak menjanjikan alat sulit yang besar, panjang, berurat dan sebagainya. Tidak juga ia menjanjikan seks jimak yang berjam-jam lamanya. Apa yang ditekankan adalah memulihkan otot dan urat pelir yang kendur dan lesu setelah sekian lama digunakan.

Saiz zakar kebanyakan lelaki Asia sudah cukup baik cuma mungkin akibat kelesuan dan tidak dijaga pangkalnya menyebabkan persembahan seksual kaum suami menjadi hambar . Lebih mengecewakan lagi berdayung belum sampai ke daratan dayung patah ditengah jalan.Minyak Tangkur membantu memulihkan urat dan mencergaskan otot zakar kaum lelaki. Sapu beberapa titik dari pangkal zakar hingga ke pucuk zakar sehingga mesra. Zakar anda akan kembali segar. Kesannya akan dapat dilihat setelah sekali dua anda menyapu minyak pada zakar anda.

Jangan dimimpi yang bukan-bukan. Biar   adik tak sebesar gagang talipon asalkan mantap dan persembahannya tidak mengecewakan. Kecil-kecil cili padi. Siapa makan dia kenyang, biar terbalik mata putih ke atas. Baru tahu hebatnya adik abang………………..

20150420_161651[1]

RM 35 SEBOTOL. TAMBAHAN RM6 UNTUK BIAYA POS.

PM & WASSAP CIKGU SHIMI: 0164768850

MINYAK TERAS KEMUNING HITAM

20150328_214607

20150329_191356Semenjak saya mengasaskan Terapijiwa, minyak ini adalah hasil pertama saya sebelum saya teribat dengan kraf teras kayu seperti cincin dan tasbih. Asalnya saya menggunakan teras-teras kayu hanya untuk membuat minya bagi memenuhi permintaan sahabat untuk rawatan santau dan gangguan jin. Minyak ini juga baik untuk ibu-ibu yang hendak bersalin, bisa-bisa badan akibat sakit hospital dan sakit kampung. Jika ada luka akibat benda tajam dan luka bakar bolehlah di sapu di sekitar tempat yang sakit.

Umtuk pembelian dan panduan penggunaan hubungi Cikgu Hashimi 0164768850